Subscribe:

dilluns, 19 de març del 2018


SORTIDA  FAMILIAR  EL  DISSABTE  PASSAT  A  AITONA 

Per veure tots els presseguers florits, li faltava uns quants dies( es veu a l'última foto), però deu ni do, a mi em va encantar... I els pintors, immortalitzant el paisatge a cops de pinzell!
















Se m'ha fet difícil fer una tria entre tanta bellesa!!!

M. Roser Algué Vendrells.

28 comentaris:

  1. Quanta bellesa M. Roser.
    El final de l'hivern com un roser.
    La primavera ariiba amb la feina feta.
    Aquest estiu ens posarem les botes amb tanta fruita.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molta bellesa, però no sé si molta fruita a l'estiu, perquè les glaçades d'aquests dies són una mica perilloses...Per cert que avui si que he pogut veure neu aquí, una altra bellesa.
      Bon vespre, Xavier.

      Elimina
  2. Muito lindo, uma verdadeira riqueza desfrutar de tanto encantamento.
    Muita inspiração certamente é fruto da apreciação.
    Tesouros que nos enriquece a alma.

    Amei todas as fotos.
    beijos
    Joelma

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Joelma, això són presseguers i com que n'hi ha molts i floreixen tots a la vegada fa molt bonic...Hem passat de la blancor dels ametllers al rosa dels presseguers!

      Molts petonets, amiga.

      Elimina
  3. M.Roser, divendres passat hi vaig ser. Preciós!
    L'última foto és des de Sant Joan de Carratalà?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó , preciós i tu segur que encara en vas veure més de florits...Doncs sí, la darrera foto és des de Sant Joan de Carratalà des d'on es veuen bona part dels camps!
      Petonets, Teresa.

      Elimina
  4. La primavera ha decidit que ja és aquí, encara que el temps i la temperatura no acompanyen, però les plantes tiren igual! Els meus arbrets comencen a rebrotar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una manera ben especial de començar la primavera, jo fins avui no havia vist neu...No sé si les glaçades d'aquests dies afectaran els arbres fruiters ja tan avançats!
      Bon vespre, XeXu.

      Elimina
  5. No sé perquè però aquestes imatges em sonen molt. Potser és un deja vu ....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho sé que et sonen Joan que hi vam anar el mateix dia, però no ens vam trobar, mecatxis! Segur que també vas pujar a l'ermita per veure bé el paisatge!
      Bon vespre, Joan.

      Elimina
  6. Que precioses les imatges, M. Roser! I quina coincidència, el passat dissabte jo també vaig anar a veure els presseguers florits, però a Alcarràs. També en faré un post així que pugui.
    Molt bona primavera, bonica!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquests dies molts camps de Catalunya semblen un jardí, vam veure les mateixes flors , però en llocs diferents...Bona primavera també per a tu, tot i que avui feia un fred de ple hivern. Els pagesos si no se'ls gela la fruita estaran contents per allò de : "any de neus anys de bens".
      Petonets , Montse.

      Elimina
  7. Que bonic Roser, a veure si les gelades respectant la floració dels arbres. Jo hi vaig anar l'any passat hi em va encantar. Fotografies molt xules i tu també t'has posat d'acord amb la vestimenta, ha, ha!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Rafel, bé havia d'anar de conjunt amb la natura...A mi també em va agradar molt , tot i que li faltava una setmana per arribar al seu màxim esplendor...I ara què passarà amb les glaçades?
      Petonets.

      Elimina
  8. Quina preciositat d'imatges, pregonant la primavera, qua ha començat ben nevada segons dius i veiem per la tele, aqui només al matí i havia una empolsinada, dies enrera va nevar amb ganes.
    Bona primavera M. Roser

    ResponElimina
    Respostes
    1. És ben curiós això de la neu, ja que l'altre dia no en vam veure ni un borrall, en canvi aquesta vegada el paisatge estava ben empolsinat...Aquestes florides són una meravella, però a veure si ara amb aquesta primavera gelada, tindrem un disgust!
      Petonets, Anna.

      Elimina
  9. El que hi aneu aques any ens serviu de recordatori als que ja hi vam anar fa un parell d'anys. És una meravella. A mi també em va encantar. És un encanteri que perdura en els dies...

    M'alegro que ho gaudissis molt.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs jo no hi havia anat mai i em va agradar molt, a més cada any es repeteix i pots anar canviant d'indret, perquè és una zona molt gran la que està florida...Has vist? Hem passat del bon temps amb flors blanques , a un fred que pela de color rosa!!!
      Petonets, Carme.

      Elimina
  10. Quin artista! No has fet foto del quadre? i les fotos molt boniques, ara... té pinta de fer molt de fred!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em vaig estimar més que es veiés l'artista que el quadre sol, en vaig fer una i no va quedar gaire bé...Doncs no aquest dia feia més bon temps del que tocava, ara si que es veu que aquestes nits estan sota zero, per això els pagesos estan preocupats, tot i que n'hi ha que tenen un sistema de reg que consisteix en que l'aigua es geli i així el gel protegeix la flor, perquè pot aguantar fins els zero graus però no més...
      Bon vespre, Ada.

      Elimina
  11. Però que guapa estàs entre les flors de presseguer, com una més de la incipient primavera.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Has vist? algun roser enmig dels presseguers sempre queda bé he, he...DE vegades be de gust fer un "posado"!!!
      Petonets, bonica.

      Elimina
  12. Sempre és meravellós veure com la Natura es desvetlla quan arriba la Primavera. Precioses les fotografies!
    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Glòria, a mi a més de flors, la primavera m'ha portat un bon constipat, que cada any n'agafo un, però aquest any és el segon...Atxisss!!!
      Petonets, guapa.

      Elimina
  13. Gràcies Roser per compartir aquesta gran i maravellosa boniquesa de la naturalesa.


    Una abraçadamaca.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vosaltres per les vostres sempre amables paraules...La veritat és que no havia vist mai tants camps de color rosa, un paisatge preciós!
      Petonets, Olga i Carles.

      Elimina
  14. Bellezas de la naturaleza, que hermosas imagenes nos compartes eres una bendecida que ha podido disfrutar de este regalo a los ojos, bien dicen que las alegrias son gratis tu te ves feliz entre tanto color rosa que ilumina maravillosamente tus mejillas.

    Besos, amiga que disfrutes esta semana santa como tu acostumbres hacerlo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gràcias bonita!
      Realmente son toda una belleza estas largas extensiones de árboles en flor, que después seran ricos frutos, en este caso melocotones...Y como muy bien dices és una alegria asequible para todo el que tenga sensibilidad para embelesarse ante este regalo de la naturaleza!
      Piensa que un Roser es la planta que da rosas, ya ves que casamos muy bien el color rosa i yo, je, je...

      Muchos besitos amiga y que también sea una buena semana para ti. Este año yo, en casita, que también una se siente a gusto en ella, además con la presentación del libro a la vuelta de la esquina...

      Elimina