Subscribe:

divendres, 27 de novembre del 2020

 EL  MEU  PAÍS

Com diu en Lluís Llac: -"El meu país és tan petit que quan el sol se'n va a dormir, mai estar prou segur d'haver-lo vist. Diuen les velles sàvies que és per això que torna...El meu país és tan petit, que des de dalt d'un campanar, sempre es pot veure el campanar veí. Diuen que els pobles tenen por de sentir-se sols. El meu país és tan petit, que sempre cap dintre del cor" (fragment).

El Sergi Boixader ens regala:" Un recull  d'alguns paisatges de Catalunya, que hem pogut gaudir durant aquest últim any, en què  hem estat més vegades als núvols que tocant a terra. Per tots els moments que encara han de venir i per poder tornar a gaudir d'aquests paisatges que tenim a casa nostra."

El meu país es CATALUNYA, UN  PAÍS  PER  MIRAR

Miquel Martí i Pol diu:"Més enllà de temors i recances s'obren sempre blaus horitzons"...

Si cliqueu aquest enllaç, podreu enamorar-vos una mica més d'aquest nostre petit país!

Joan Dausà , canta la cançó, Una altra manera de viure!

https://www.facebook.com/1139817055/videos/10217414388528549/

M. Roser Algué Vendrells

20 comentaris:

  1. Boa noite minha querida amiga. Espero que um dia eu possa conhecer o seu maravilhoso país. Parabéns pelo seu amor por ele. Bom final de semana.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El meu país és petit, però jo me l'estimo molt, perquè és bonic i variat, te una mica de tot, muntanyes, platges, monuments...
      Bon cap de setmana, Luiz.

      Elimina
  2. Preciós país amb magnífiques vistes acompanyades de la música del Dausà: "Hi ha d'haver una altra manera de viure"

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja que tenim un país bonic, be n'hem de presumir...I aquest vídeo del Sergi, acompanyat de la cançó d'en Joan Dausà, és una passada.
      Bon cap de setmana, Xavier.

      Elimina
  3. Uns altres paisatges meravellosos vistos des del cel. A mi m'agrada veure'ls més a prop, amb els peus a terra, recorrent els seus carrers, xerrant amb la seva gent, des de les arrels, respirant tradicions i compartint vivències.

    Aferradetes, Roser.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És que tenim paisatges preciosos de tota mena, aquests són del cel, però de terra també en tenim que valen molt la pena...A mi m'agraden els del cel i els de la terra.
      Bon cap de setmana, bonica.

      Elimina
  4. Unes imatges espectaculars i emotives, amb la música d'en Joan Dausà. Felicitats per la bona iniciativa del Sergi !!.
    Salut :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. No hi ha com tenir amics fotògrafs per presumir d'aquest país nostre petit, però bonic...Pensa que el Sergi té milers de fotos de casa nostra( també de fora) i totes espectaculars!!!

      Elimina
  5. El nostre país ja em té enamorat, no cal gaire que ningú m'ho digui. I aquest any, que les úniques sortides que hem pogut fer han estat pel nostre territori, encara me n'he enamorat més. Ha calgut una pandèmia perquè sapiguem valorar allò que tenim a prop i no pensem en anar lluny, lluny...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé XeXu a mi també em té enamorada, però per si de cas algú encara no ho té clar...
      Tens tota la raó, no cal marxar a paísos llunyans si el què tenim a casa nostra , ja és meravellós!!!
      Bon vespre, XeXu.

      Elimina
  6. Soy una enamorada de Barcelona. Me parece una ciudad maravillosa.
    Un beso y disfruta del domingo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Rocío, a mi más que Barcelona ciudad, me gustan nuestros montes, nuestra costa...Quizás porque soy un poco solitaria!
      Besitos.

      Elimina
  7. ¡Holaaa Mª Roser!

    El vídeo es precioso y con esa bella canción de acorde, lo es más todavía.
    Toda Cataluña tiene mucho que ver, a parte de esos bellos paisajes que vemos en el vídeo.

    La verdad es que toda España, tiene rincones de ensueño que, mucha gente no conoce, la mayoría viajamos fuera para ver otras maravillas, sin conocer primero las nuestras. Pero bueno somos así de torpes los humanos.
    Ha sido muy placentero pasearme por esos paisajes de tu linda Tierra.

    Un abrazo y bendiciones, amiga, Roser.


    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Marina, en este caso es nuestro cielo, pero mi amigo hace unas fotos maravillosas también de las montañas, del mar...
      Este año la gente habrá conocido un poco más tanto Cataluña, como toda España, ya que en el lugar mas inesperado podemos encontrar auténticas maravillas y no hace falta irnos a tierras lejanas!
      Besitos para ti amiga, Marina.

      Elimina
  8. Un vídeo espectacular, m'ha encantat! Veure Catalunya des de l'aire és un meravella, la cançó també és molt bonica. Tenim un país molt petit però amb molts contrastos, amb platges, muntanyes, grans ciutats, petits poblets de postal... Catalunya enamora!
    Una abraçada M. Roser.

    ResponElimina
  9. Gràcies en nom del Sergi que aquesta vegada ens ha volgut ensenyar el cel de Catalunya, tot i que té unes fotos fantàstiques tocant de peus a terra...La veritat és que Catalunya és un país petit, però tan variat que hi ha paisatges per a tots els gustos...
    Petonets, Marta.

    ResponElimina
  10. Realment, Roser, un vídeo preciós (m'encanten aquests mars de núvols!) acompanyat d'una gran cançó del Dausà, un dels meus preferits. La lletra de'n Llach, però, és insuperable (i la cançó també, és clar).
    Tenim un país espectacular, no ens podem queixar, no senyor!
    Bona nit, Roser!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó August i jo no em queixo pas, perquè el nostre petit país, té una mica de tot i pots gaudir sempre amb algun paisatge que et sorprèn...El Sergi aquesta vegada vola pels cels, però té unes fotos arran de terra, que et deixen embadalida..
      Bon vespre, August.

      Elimina
  11. Hola, amic Roser.

    El vostre país de Catalunya és preciós ... i em fa curiositat veure més fotos i vídeos de la seva bellesa. Qui sap que algun dia potser el puc visitar si Déu em dóna l'oportunitat de fer-ho.

    Salutacions d’amistat.

    ResponElimina
  12. Amic no, AMIGA!!!
    Gràcies, si que és un país bonic, encara que sigui petit, perquè és molt variat, té paisatges de tota mena, segur que t'agradaria visitar-lo...
    Petons.

    ResponElimina