Subscribe:

dimecres, 7 d’abril del 2010


MINIVACANCES AMB LLUNA

Els primers dies de Setmana Santa, vaig estar fent camí per uns indrets del nostre país que, normalment, són força àrids(Calonge de Segarra). Aquest any, però, el paisatge era d'allò més verd i per tot arreu trobaves reguerons d'aigua. Aquests són uns dies que pots anar tranquil·lament pels llocs, ja que no hi ha aglomeracions de gent, ni caravanes de cotxes. A més, com que aquesta setmana sempre fa el ple la lluna, també es pot gaudir del paisatge a la nit. Hi ha tanta claror que, fins i tot pots fer passejades sense ensopegar amb les pedres dels camins que, per cert, ja en queden ben pocs perquè l'asfalt els està envaint. La lluna plena, amb l'encís del seu cercle màgic, vigila el descans dels qui hem tingut la bona pensada d'escollir el turisme rural com a lloc de descans i completa el fascinant quadre d'aquest paisatge, veritable regal de la natura.

Hi ha qui es pregunta per què la Pasqua no es mai la matèixa data... molt senzill, és el diumenge després de la lluna plena de març que, gairebé sempre, s'escau a l'abril.

Les fotos són del lloc on vaig fer estada (cal Ros). Van quedar una mica d'estar per casa, doncs amb una càmera senzilla és difícil captar la lluna plena i l'artista tampoc és que sigui gaire "professional".


M. Roser Algué Vendrells

3 comentaris:

  1. Amiga querida me encanta el fondo musical que le has puesto a tu blog ¿Estaba así desde el inicio? NO entiendo lo que escribes buuu, medio corcha yo.
    Quería dejarte mis saludos y parabienes y decirte que no me olvido de ti, sólo que hay algunos problemitas en mi vida ultimamente que espero que pasen pronto.
    Besos del otro lado del charco para ti.

    ResponElimina
  2. Hola querida Oriana. Siento mucho que tengas problemas, pero no pierdas la esperanza, dicen que después de la tormenta viene la calma. Yo paso muy a menudo por tu blog, para ver si me llevo una sorpresa agradable...
    Tienes razón, la música no estaba así desde el inicio. Estoy preparando algunos vídeos en castellano y en bilingüe, para que me podais entender.
    Muchos besos también para ti, con mis mejores deseos.
    M. Roser

    ResponElimina
  3. I després dius que no viatges.
    A mi també m'agrada la tranquil•litat, per això si t’hi fixes, els llocs que vaig són d’aquest caire.
    I el viatge a Andalusia entre els dies de festa per poder trobar calma. entre setmana Santa i la feria d’Abril. Pocs turistes si veien, però com hi ha tant de paro, la gent passejava i anava a “tomar tapas”

    ResponElimina