Subscribe:

dilluns, 20 de desembre de 2010

NADAL

Com cada any arriba Nadal i sembla que tothom se sent solidari... Jo, a més de desitjar-vos unes festes ben alegres, us demanaria que no oblidessiu que per algunes persones, seran molt tristes. Si em permeteu us deixo aquesta petita reflexió:

Del cel ha baixat una estrella, ha mirat la terra i s'ha posat a plorar, que puc fer jo perquè les seves llàgrimes es converteixin en espurnes de felicitat?BONES FESTES A TOTHOM !!!
M. Roser Algué Vendrells

10 comentaris:

 1. M. Roser, tens raó, no podem oblidar-nos de les persones que viuran aquests dies amb tristesa, dificultats, pobresa. Ho procuro i m'entesto en no oblidar-ho.
  De tota manera, el meu millor desig de pau per a tu i els teus.

  ResponElimina
 2. Tant de bo l'esperit del Nadal continui tot l'any, dia rere dia, pensant en l'altre, en l'altre món, tan pròxim i tan lluny...
  Bon Nadal M.Roser, el millor per a tu i els teus, una abraçada.

  ResponElimina
 3. A vegades un somriure, una paraula, estendre una ma amiga poden convertir les llegrimes en espurnes d'esperança, i felicitat

  ResponElimina
 4. M'afegeixo als comentaris de fanal blau, l'Empar i l'Anna. Bones festes a tothom. El millor per a tots !

  Toni.

  ResponElimina
 5. Bones festes i Molt Bon Nadal!

  ResponElimina
 6. Fanal blau, Empar, Anna, Sandra i Toni, moltes gràcies per formar part del meu grup d'amics...Bon Nadal i que es facin realitat tots els vostres somnis.
  Una abraçada Nadalenca,
  M. Roser

  ResponElimina
 7. M. Roser. li he donat una ulladeta al teu blog i és fantàstic. Gràcies per obrir-me les portes.

  Realment els Nadals sembren moltes diferències entre la gent i marquen les fronteres del qui poden entrar dintre de la societat consumista i els qui passen moltes dificultats, però de vegades no ho volem veure.

  Gràcies per la teua presència al meu bloh i molt bones festes

  ResponElimina
 8. Iris, gràcies per voler compartir blogs i sensibilitats. Tinc poquets seguidors perquè jo no controlo gaire la informàtica i no sabia fer-ho per posar la icona, espero que la gent s'animi...
  Una abraçada nadalenca,
  M. Roser

  ResponElimina
 9. Xata, Bon Nadal. El dia 24 vaig entrar per donar-te l'asguinaldo, però el programa no hem va deixar ¿?. Ara ho torne a intentar i sí... seguidora i superfan teua, amiga.
  Espero que hagis passat un requetebon nadal amb tots els teus i que 2011 vinga carregat d'alegria i felicitat, bona marxa, bon menjar i millor companyia i... un poquet de poesia (amb xocolate i atmelles, de Xixona).

  Besadetes

  ResponElimina
 10. Gràcies Salvia, ja saps que jo també et desitjo el millor del món i avui especialment, que es facin realitat els teus somnis.
  Moltes besadetes,
  M. Roser

  ResponElimina