Subscribe:

divendres, 25 de març de 2011

PREMI !!!

Al blog Magazine .cat, varen fer una proposta. Si enviaves receptes de cuina fetes amb oli d'oliva verge extra, entraves en una rifa d'oli, d'aquesta qualitat. Jo n'hi vaig enviar algunes no massa elaborades, que és quan es troba més el gust de l'oli...i ves per on, m'ha tocat!!! em sembla que és la primera vegada que guanyo alguna cosa en una rifa. Avui l'he rebut. És de la casa Vilà de "El Cogul", a la comarca de les Garrigues(LLeida)

I ara us faré dentetes...He menjat una llesca de pa amb tomàquet i una torrada amb oli i estaven boníssimes, per llepar-se'n els dits... Entre mossegada i queixalada, he pensat en vosaltres!!! Aprofitem les coses tan bones que tenim a casa nostra.

Una abraçada una mica untadeta ...



M. Roser Algué vendrells

21 comentaris:

  1. FELICITATS!

    Jo m'he decidit fa poc a comprar només Oli d'oliva verge, res de olis d'oliva a seques o aquells que diu "suave" o "intenso" o 0'4º o 1º, tots porten una major part d'oli refinat sense les bones qualitats del que realment és verge. Surt una mica més car però res especialment exagerat.

    Fa il·lusió això de guanyar coses, oi?

    ResponElimina
  2. FELICIDADES y buen provecho... que se me ha antojado comer ese trozo de pan tostado pero con algo de queso y tomate.
    un abrazo grande para ti.

    ResponElimina
  3. Un altre dia ens convides! ^0^
    Bon profit i felicitats.

    ResponElimina
  4. Felicitats, Roser.
    I també a Magazine.cat, pel seu dinamisme.

    ResponElimina
  5. Muchas felicidades por el premio y por tus recetas claro jejeje
    Hummm que rico el pan con tomate y aceite...me lo desayuno todos los dias.

    Besos,Vega Pasión.

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. GEMMA, jo ja fa temps que l'utitlitzo, però encara que també és de les Garrigues, aquest és especialment bo...
    Si que fa il·lusió i més quan no t'ho esperes!!!
    Petons,
    M. Roser
    ********
    Gàcias ATLÁNTIDA.
    Imagínate el queso y el tomate con este exquisito aceite encima del pan!!! Ya ves que aquí en Catalunya el pan con el tomate
    restregado por encima, és muy típico.
    Besos.
    M. Roser
    ********
    Doncs mira PILAR, és una bona idea,
    el que passa és que ara ja no hi seríem a temps, i no seria de bon gust convidar a les escurrialles!!!
    Una abraçada,
    M. Roser
    ********
    Gràcies JORDI, Aquestes són les coses petites que t'alegren el dia , com sempre dic jo...
    Ara passaré per les teves paraules màgiques.
    Fins després,
    M. Roser
    ********
    Gràcias VEGA PASIÓN, mis recetas, las más sencillas de mundo, que muchas veces son las más ricas.
    Veo que ya conoces el "pa amb tomàquet", si le pones encima jamón de pata negra, no te digo más...
    Besos a ti también.
    M. Roser

    ResponElimina
  8. Felicitats i molt bon profit, Roser. No cal anar a buscar coses exòtiques, perquè a casa tenim delícies, com aquest i altres olis verges ben madurats al sol. Plaer dels déus.
    El llibre sobre el que em preguntes amablement és "La taronja a terra" (Editorial Òmicron). És de poemes, i la taronja a terra sóc jo. El veuràs a la dreta del meu blog, amb les cobertes estirades.
    Bon profit amb la torrada.

    ResponElimina
  9. Gràcies Olga, a casa, com que provenim de pagès, sempre hem tingut tendència al menjar sa, tot i que de vegades era una mica escàs. Jo recordo, de petita, amb força misèria, anar a buscar oli al molí, a cullir la fruita als arbres...
    Molt amable per la informació del llibre, el llegiré amb molt de gust i procuraré no trepitjar-te!!!
    Petons,
    M. Roser

    ResponElimina
  10. Felicitats pel premi i bon profit.
    Jo també prenc cada mati una torrada amb oli i algún embotit, pernil o formatge.
    I amb una taronjada natural, espero no agafar a la Olga, jajaja

    ResponElimina
  11. Gràcies Imma, em sembla que som uns quans que hem optat per una vida sana, sempre que sigui possible és clar, pereò crec que no éstan difícil, només cal tenir voluntat...
    Espero que l'Olga tingui sentit de l'humor, perquè entre jo que no la vull trepitjar i tu que no te la vols menjar!!!
    Petons,
    M. Roser

    ResponElimina
  12. Noia t'emportes l'Oli, en aquest cas el bon oli... Que vagi de gust...

    Des del far bona nit.
    onatge

    ResponElimina
  13. Mira onOnatge, quan jo era petita si et portaves malament deien "mira que et portes l'oli"...Jo no sé si ara em porto l'oli, però sí sé que me l'emporto!!!
    Un petó cap el far,
    M. Roser

    ResponElimina
  14. Felicitacions! Sóc d'un lloc on l'oli és boníssim i això d'una torrada amb oli... mummm, em torna boja!
    Dona, mestra, poeta, cuinera, amiga... eres una persona molt completa i divergent. M'encanta!!!

    Besadetes amb un tomaquet, un poc d'oli i un pessic de sal

    ResponElimina
  15. Felicitacions! Sóc d'un lloc on l'oli és boníssim i això d'una torrada amb oli... mummm, em torna boja!
    Dona, mestra, poeta, cuinera, amiga... eres una persona molt completa i divergent. M'encanta!!!

    Besadetes amb un tomaquet, un poc d'oli i un pessic de sal

    ResponElimina
  16. Felicitats M. Roser, és un premi molt sucós, segur que en trauràs molt de profit :)

    ResponElimina
  17. Gràcies Salvia, és que jo tinc molts cops amagats...pensa que fins i tot m'he tirat amb paracaigudes!!! quan ho dic la gent comenta: "no ho hauria dit mai". Per cert jo sempre menjo oli del bo i aquest ho és molt.
    Besadetes des d'un avioneta, tocant els núvols amb les mans.
    M. Roser

    ResponElimina
  18. Hola Núria , segur que sí. A mi m'agrada molt menjar s'ha i com que sóc de poca vida...intento sempre menjar el més bo possible.
    És allò de menjar poc i pair bé!!!
    Pons,
    M. Roser

    ResponElimina
  19. M.Roser...felicitats! em va fer molta il.lusió, tanta com llegit els comentaris plens de sensibilitat que fas tan al meu bloc con al del altres companys.:)

    ResponElimina
  20. Gràcies Rafael per les teves floretes...A mi m'agrada molt escriure, però no domino massa les noves tecnologies, per això només faig un post a la setmana i així tinc temps de passejar-me pels blogs dels companys i companyes d'aquesta rambla virtual.
    Ah, l'oli està super bo!!!
    Fins aviat,
    M. Roser

    ResponElimina
  21. Moltes felicitats i bon profit!!!

    ResponElimina