Subscribe:

dissabte, 14 de febrer del 2015

 PONS'S BLOG              

Estic contenta, perquè he sigut agraciada amb un premi  molt especial, per part d'una blocaire que fa unes fotos fantàstiques de natura, acompanyades de paraules d'una gran sensibilitat. Sovint també ens regala  fotografies que ens parlen de la nostra història, perquè no ens oblidem que tenim una cultura, i unes persones il·lusionades,  disposades a lluitar per aconseguir  un país lliure! És la Consol i el seu blog es diu, Hora blava.                         
                                

No és fàcil decidir-se per dos blogs, quan n'hi ha tants mereixedors de molts premis, però finalment m'he decantat pel blog del Xavier,  Fita i pel blog de la Xelo, Un rebost de paraules.


El blog Fita, és força nou, però vaig tenir la satisfacció de conèixer el Xavier personalment, i tenim bon filing.
Ens regala una meravella de fotos que, moltes d'elles, només ens cal tancar els ulls per trobar-nos en els llocs que representen. Entre foto i foto, un devessall de paraules que són pura prosa poètica. En els comentaris sempre troba les paraules justes i adients i, sobretot, perquè sempre hi és...


A la Xelo no la conec personalment, però he de dir del seu bloc que el què ella hi escriu, sempre em transmet sensacions agradables, penso que en el seu rebost hi guarda un munt de sentiments i de tant en tant, ens els regala en forma de paraules, confegint poemes plens de sensibilitat...Paraules senzilles i tendres!!!

Xavier i Xelo, ara us toca pensar i premiar dos blogs cada un!!!
M. Roser Algué Vendrells.

47 comentaris:

  1. Enhorabona pel premi, M Roser!!!

    I trobo que has fet una bona tria, tots dos blogs que has triat els conec bé i m'agraden molt. Coincideixo amb la descripció que en fas.

    Una enhorabona ben gran per a tots dos, també!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Carme, m'ha fet il·lusió!!!
      No és fàcil triar-ne dos, però m'han semblat adients, a més em sembla que no es coneixen gaire, que era una de les condicions...
      Jo vaig intentar posar els noms amb el Paint i no me'n vaig sortir. Avui han vingut de visita els meus nebots( pare , mare i nen) i m'han solucionat el problema. El nen només amb nou anys, fa robòtica i crea els seus propis jocs...He al·lucinat!
      Bon diumenge, Carme.

      Elimina
  2. ¡Hola Mª Roser!!!

    He de decirte que me resulta algo difícil de entender esta entrada. Creo que hablas de dos blogs... o que has revido un premio. Acaso te premiaron uno? Si es así muchas felicidades. Si hay personas que tienen dos o tres o más blogs, pero resulta que no los tienen bien atendidos. Pero Tú si puedes atender dos, mejor que mejor. Yo siempre entré en este, es el que conozco y me gusta, pero cada cual es libre de hacer lo que le parece.
    Bueno, pues te dejo mi gratitud y mi estima siempre.
    Un abrazo y feliz fin de semana.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marina,
      És que resulta que de un compañero , con mucho sentido del humor, salió la idea un poco en plan guasa, de dar estos premios, a dos blogs que nos gustaran por algo y quien recibe uno tiene que premiar a dos más...Un poco como un juego!
      Yo solo tengo un blog,( Petiteses) lo que pasa es que a veces colaboro con un par de blogs conjuntos...

      Mi cariño para ti también y muchos besitos.

      Elimina
  3. El premi ja va corrent, en Pons estarà content. Conec els dos blogs, però a la Xelo no la segueixo perquè ja sabeu que la poesia... En Xavier ja s'ha convertit en una institució entre nosaltres!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És difícil triar dos blogs, quan n'hi ha molts que t'agraden...Jo he participat perquè de vegades, també cal posar una mica de sentit de l'humor a la vida i d'això en Pons, n'és el rei...
      Petonets.

      Elimina
    2. totalment d'acord amb lo d'en Xavier, no fa massa que té el blog però està per tot arreu! Es com una plaga! Una plaga de les bones, eh?

      Elimina
    3. Bon, bona, i sempre té les paraules adequades :)

      Elimina
  4. Aquest premi és un reconeixement a la teva manera de fer, sempre entranyable, posant un toc de poesia i molt amor a les coses que fas. Un espai que et fa sentir com a casa amb música i paraules dolces.
    Segueixo Fita, m'agraden les seves fotografies i les seves paraules sempre ben dites. No coneixia a Xelo de Rebost de paraules, serà un altre bloc per anar descobrint.
    Enhorabona i moltes gràcies per la teva companyia, M. Roser.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sort que de moment l'ordinador no permet veure imatges dels blocaires, perquè la gairebé tinc uns colorets rogencs com la Rita del meu conte...Jo faig el què puc, i si algú s'identifica amb les meves petiteses, n'estic molt contenta. Moltes gràcies, Consol.
      Al Xavier el vaig conèixer a una presentació d'un llibre d'un altre blocaire i el
      seus posts m'agraden molt...I la Xelo també la segueixo sempre, és molt sensible!
      Una vegada una companya blocaire, em va dir que la gent m'estimava, veig que tenia raó...Moltes gràcies a tu també, Consol, per ser-hi sempre!
      Petonets

      Elimina
  5. Moltes gràcies per la distinció M. Roser, i encara més per les paraules tan amables que dius per justificar la tria. Ja saps que la bona comunicació de la que parles és mútua.
    I un gran reconeixement també pels altres blogs que tenen aquest premi o d'altres, i a les paraules que més amunt diuen del blog Fita el Xexu i la Consol.
    I al Pons que és qui ha tingut aquesta idea.
    Però no puc triar altres blogs. No acostumo a seguir cadenes d'aquestes. Espero que no es trenqui, en benefici dels que sí que ho fan, i reitero l'agraïment a la gran família blocaire.
    El blog de la Xelo el visitaré més sovint.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De res Xavier, és el què penso...I sí, ho sé!
      Mira, jo no participo mai en concursos on es voten companys,( veig que darrerament no se'n fa) i sempre he estat força crítica, però en aquest cas, com que això va començar amb molt sentit de l'humor, i és una mica com d'estar per casa, he pensat que potser podia aparcar els meus "principis", deixant clar que per mi tots els blocaires es mereixen el meu respecte i la meva admiració,( uns més que altres, és clar)...
      Respecto molt la teva opció, faltaria més i que això no et causi cap preocupació!
      Petonets i bon matí de diumenge.

      Elimina
    2. Arghhh cada negativa a seguir el Premi Pons es com una punyalada en el meu tendre i dolç cor :(
      Jo us reparteixo amor i em retorneu menyspreu! Oh cruel vida que està plena de revesos que enfonsen l'ànim d'un jove il·lusionat amb compartir premis de manera altruista!

      Elimina
    3. Les ànimes tendres sempre tenen alguna decepció :)

      Elimina
  6. Enhorabona pel premi, M. Roser! Una persona com tu i un blog com el teu es mereixen tots els reconeixements possibles!
    Amb tot, jo támbé trobo una mica complicat això d'haver d'escollir-ne només un nombre limitat, ja que n'hi ha molts i de temàtiques diferents que m'agraden i que estan tots a la mateixa alçada. Seria un compromís molt gran...
    Una forta abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Montse, a veure jo hi he participat perquè de la manera que ho va proposar en Pons, em va semblar una cosa divertida i tampoc representa cap compromís, és més que res un joc amb sentit de l'humor...Jo quan es fan concursos seriosos entre els blocaires no hi he participat mai, ni ho faré, però en aquest cas, m'ha semblat que era molt d'estar per casa i no vol dir que facis de menys a ningú...
      Petonets, Montserrat.

      Elimina
    2. Què vol dir "molt d'estar per casa"? Un respecte! Si us plau! Què volies que vingués el president de la Generalitat a donar-te en premi en persona o què? Si vols parlo amb ell i el faig venir, eh?

      Elimina
    3. Dons mira, no estaria malament, que jo una vegada ja el vaig saludar, i en tinc proves (foto) :)

      Elimina
  7. Enhorabona!!!
    I als dos blogs que has seleccionat, també els felicito. Has fet una bona tria M.Roser.
    Molts petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Glòria,
      La veritat és que per mi tots i totes en sou mereixedors, però al final t'has de decidir...
      Petonets Glòria.

      Elimina
  8. felicitats m.roser. a tu, per el reconeixement al teu blog, on els sentiments parlen, i als blogs triats, que els conec, malgrat no aporti comentaris.
    un fort petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Mercè, penso que tots i totes fem el què podem i el què sabem, cadascú a la seva manera...
      Petonets.

      Elimina
  9. No m'ho esperava pas que el Premi Pons arribaria a un blog amb música automàtica... De totes maneres felicitats Roser!
    Bon tria! Què haig de dir? Que no has triat bé? No quedaria maco xD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això de música automàtica va per les meva, seleccionada amb molta cura? Jo sóc incapaç de posar-ne una de diferent a cada post...
      Gràcies Pons, que no va ser fàcil triar, vaig intentar seguir les teves pautes ;)

      Elimina
  10. M Roser, enhorabona la feina ben feta ha de tenir recompensa, pel que fa a mi, mil gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Xelo, penso que més que per feina ben feta, és per empatia... Espero no haver-te posat en un compromís amb tota la meva bona fe, ho sigui que de res!
      Petonets.

      Elimina
    2. ara voldria nominar però no sé com fer-ho

      Elimina
    3. T'envio un correu...

      Elimina
  11. On és el comentari que vaig deixar?? :( Doncs res, tornem-hi!
    FELICITATS a tots els escollits i a tu, nina, per tot el que ens regales.

    Aferradetes!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja veig que el senyor blogger ha fet de les seves...
      Gràcies Lluneta, intento repartir una mica, perquè sou tants els blogs guais!
      I gràcies a tu per ser tan dolceta!
      Petonets.

      Elimina
  12. Felicitats, M Roser per aquest premi tan prestigiós!! Crec que te'l mereixes pel teu blog i també -com ja ha comentat més d'un- per la teva empatia, la teva amabilitat i delicadesa en els comentaris.
    Sobre els blogs premiats, conec el del Xavier Pujol des de fa poc, com a la majoria de vosaltres, i tot i que hi interactuo poc -es diu així, oi?- el segueixo.
    No conec gens en canvi l'altre que proposes però si és un blog poètic ja el visitaré segur.
    Enhorabona als dos blogs premiats!
    Una abraçada, M Roser!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies August, sempre és agradable que algú se senti identificat amb el què fas...El Xavier és dels pocs que conec personalment i els seu bloc és una verdadera delícia!
      Si visites el de la Xelo, ja veuràs que és molt sensible.
      Bon vespre i petonets.

      Elimina
    2. Felicitats M. Roser, tant per tu com pel blog, un reconeixement ben merescut. També trobo molt encertats els dos blogs que has escollit, hi he donat una ullada.
      Una abraçada

      Elimina
    3. De res Anna, ja ho veus, de vegades una mica de sentit de l'humor, també va bé, perquè jo quan és en pla més seriós no hi participo, perquè és tot un compromís...
      Petonets.

      Elimina
  13. Hola M Roser.
    Enhorabona!!!!
    M´encanten les teves Petiteses, que per mi son molt grands.
    Quan tingui una estona visitaré aquets blogs, segur que son molt interesants.
    Petonets desde Valencia, Montserrat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit , Montserrat!
      Moltes gràcies, has vist? , de vegades també tenim ganes de jugar...Que el bon humor fa la vida més planera.
      Petonets, bonica.

      Elimina
  14. Felicitats, Roser! I no facis enfadar el Pons amb el "molt d'estar per casa". Després d'una iniciativa tan reeixida, pobret! Que no s'ho mereix.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies , Teresa...És que jo quan és un concurs amb tots els ets i uts, no hi participo...El Pons no s'enfada, el que passa que es fa el milhomes, perquè té molt de sentit de l'humor, però en el fons ( molt fons...)és un bon jan!
      Petonets, guapa.

      Elimina
  15. Enhorabona! No està gens malament rebre aquest premi Pons! I està clar que superes amb escreix els barems que marca el col·lega... Abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Ignasi, jo hi he participat perquè eren en clau d'humor, si hagués
      estat un concurs "oficial" no ho hauria fet, perquè és tot un compromís, que la majoria de blocs se'n mereixen de premis...
      Petonets.

      Elimina
    2. "el col·lega" diu! senyor Pons si no et sap greu! o il·lustríssim Pons!

      Elimina
    3. Em sembla que l'Ignasi et veu com un igual i no li calen paraules protocolàries...

      Elimina
    4. Col·lega està bé... és quelcom proper però alhora suficient estès com per dir-ho a gent amb qui no li coneixes més que un ull...

      Elimina
  16. Molt bé!! Les dues us mereixeu aqt premi i molts d'altres (a la Xelo no la conec...) Bon diumenge!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Loreto, pensa que si no hagués estat en plan broma, jo no hi hagués participat, perquè et crea un compromís, ja que la majoria de blogs per a mi, se'l mereixen un premi...La Xelo no es prodiga gaire, per això la vaig nominar...
      Petonets.

      Elimina
  17. Moltes felicitats!!! La Xelo no la conec, però segur que es mereix el premi tant com tu i el Xavier ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies , noieta, la Xelo és una noia molt sensible, el Xavier em va dir que ell no seguia les cadenes, què hi farem, però hi havia tanta gent per nominar...
      Petonets

      Elimina