Subscribe:

divendres, 3 de setembre del 2010

Al setembre comença l'escola i també la xerinola


Sembla que l'estiu ja ens vol dir adéu i jo us dic un setembre més, que m'agrada tornar-vos a retrobar en aquest petit trocet del meu espai particular.



Aquest any he fet unes petites vacances a un camping prop del mar. He tingut molt de temps per observar-lo i veure com canvia de color molt sovint. Per això, m'he permès començar la nova temporada amb aquesta senzilla reflexió.

EL COLOR DEL MAR
Diuen que el mar és blau perquè és el mirall del cel ! Però el mar no és blau, ni verd, ni daurat, sovint sol tenir un color indefinit, perquè serà com les circunstàncies ens el facin veure.




Si tenim algú molt especial ben a la vora i contemplem junts la gran immensitat, en calma o encrespada, tan se val, veurem que el mar té el color dels seus ulls, sobretot si la persona que tenim al costat té una mirada tendra i dolça, ja que la mar en quedarà encisada i si voldrà reflectir com en una llarga, llarga besada...



M. Roser Algué Vendrells

4 comentaris:

  1. En Pla diria que te color "ala de mosca", allò que no està clar realment quin color té. No sé, pocs cops es veu blau.

    Ahir el meu nen va plorar tot el matí al seu primer dia de P3. Diuen que es normal, però jo no en vaig veure gaires més que ploresssin... ai, com patirem fins que s'hi acostumi.

    Molts petons
    Gemma

    ResponElimina
  2. Gemma, prent-'ho amb calma...la meva nevoda va plorar tot el primer trimestre!!! i no és que et vulgui espantar, però tot i que sigui poc corporativista, en aquest cas, la culpa va ser de la mestra. Pensa que de gran encara se'n "recorda"... No et preocupis que és normal, sempre que no s'allargui massa, és clar...
    Segur que els que no van plorar el primer dia, ho faran el 2n,o el 3r... perquè ja tenen clar amb què es trobaran.
    Procura que no se n'adoni "del que patirem" i ja veuràs que aviat hi anirà molt hi molt contenta.

    Una abraçada i ànims,
    M. Roser

    ResponElimina
  3. El mar i el cel tenen diversos colors, segons el dia i l'hora, es com el nostre estat d'anim.

    ResponElimina
  4. Està bé aquesta teoria...o sigui que el que te color és el nostre estat d'ànim i el mar l'absorveix. En prenc nota i ho comprobaré.
    Petons,
    M. Roser

    ResponElimina