Subscribe:

diumenge, 6 de juny del 2010

JOCS FLORALS

Un divendres de maig, l' escola Lola Anglada del meu poble, celebrava l'entrega de premis dels jocs florals, als nenes i nenes i em van demanar si podia anar a explicar el meu conte "la kika no s'agrada". Jo els vaig comentar que potser no tindria el mateix interès pels petits que pels més grans ( en principi està adreçat a infants de 7, 8, 9 anys). Em van dir que no hi havia cap problema, ja que tots havien treballat els valors que el conte volia transmetre.

Tots els nens i nenes es van reunir al "porxo" del pati (des de p3 fins a 6è) i jo em vaig asseure sobre una taula, per poder-los observar bé, mentre explicava el conte... Va ser una experiència molt bonica, ja que em van escoltar amb molt de silenci i això sempre és gratificant.


En acabar em van obsequiar amb una planta i també en van tenir una , a més d'un diploma, tots els nens i nenes premiats. Després, els més grans, em van fer una petita entrevista per la revista de l'escola.

Des del primer moment va haver-hi molt bona conexió, tant amb els infants com amb els/les mestres. Per a mi va ser una tarda molt agradable i espero que per a tota l'escola, també. Us en deixo unes quantes fotos... Per cert, una nena d'aquesta escola va guanyar el premi Pilarín Bayés, de contes infantils.


M. Roser Algué Vendrells

2 comentaris:

  1. Felicitats! Quant les coses es fan de cor, surten bé. Els infants saben apreciar les coses que se’ls dedica amb amor.

    ResponElimina
  2. La veritat és que va ser una experiència molt gratificant. Com que jo les visc molt intensament aquestes coses,són una dosi d'autoestima per a mi. Tinc una altra vivència a la butxaca, que sortirà d'aquí uns dies.
    Una abraçada,
    M. Roser

    ResponElimina