Subscribe:

dimecres, 20 d’abril del 2011

19 comentaris:

  1. Preciós! M'agrada molt com recites.

    ResponElimina
  2. Gràcies Pilar, però jo no pretenc recitar, sinó llegir que a mi m'encanta fer-ho en veu alta. A més, ahir tenia la veu cansada i em sembla que es nota que no estic al cent per cent d'ànims. Després de vacances et grabaré un conte i te l'enviaré.
    Petons,
    M. Roser

    ResponElimina
  3. Boniques roses, Roser, i un plaer escoltar-te llegir... ( tot i que jo dono la raó a la Pilar )...bones vacances :)

    ResponElimina
  4. Gràcies Rafael, després de festes grabaré un conte i ja veureu com sona millor...Saps que passa que hi ha molta gent que diu que recita i fa una mica de pena, per això jo dic que llegeixo i si a algú li agrada, doncs fantàstic!!!
    Una abraçada i també bones vacances encara que plogui.
    M. Roser

    ResponElimina
  5. Això: continua agradant-me. I és un plaer poder escolatr les roses en la teva veu.

    ResponElimina
  6. Celebro que t'agradi. En aquest cas amb la veu una mica cansada.
    La veu és un reflex clar, de l'estat d'ànim...A mi m'agrada molt llegir en veu alta ( i en veu baixa també , és clar). Cada any per Sant Jordi participava en una lectura a la Biblioteca , aquest any sembla que no es farà.
    No sé si demà es mullaran les roses i els llibres...
    M. Roser

    ResponElimina
  7. No sé si llegeixes o recites, però a mi m'agradat molt. També el muntatge del video amb unes imatges precioses.
    Només una queixa, la pròpia música del blog em dificultava l'audició del video.
    A mí cada cop m'agrada més llegir en veu alta des de que ho faig amb els contes del nen i alguns poemes que llegim. Crec que quan sàpiga llegir continuarem amb les lectures en veu alta que llavors podran ser duets.
    Un petó

    ResponElimina
  8. M'ha agradat molt tant el muntage del video, com el recull de poemes de roses literàries, i la teva manera de recitar-los; sobretot les "Quatre coses.." que es el mateix que vaig triar jo en un taller que vam fer de poesia.
    Bon Sant Jordi i Bona PASQUA
    Una abraçada
    Anna

    ResponElimina
  9. Per a mi, fer un muntatge així em representa, bastantes estones i encara nacessito ajuda. Si t'ha agradat ja estic contenta. No sé quina és la música que et dificulta l'audició, la del meu blog , o la del teu? jo quan escolto un vídeo, trec la meva música...si és aquesta la que t'interfereix, és clar, tu no la pots tancar suposo ( no sé si m'he explicat bé). Intenta escoltar-lo pel You Tube.
    Seria fantàstic que fessiu un duet llegint a dues veus amb el teu nen, tot arribarà...A més jo,quan llegeixo, m'escolto i si no m'agrada com ho faig em vaig corregint.
    Una abraçada,
    M. Roser

    L'altre dia vaig esborrar un comentari, perquè m'havia equivocat de post...

    ResponElimina
  10. Un plaeer escoltar-te una vegada més!!!
    Molt bona diada
    B7s
    Joana

    ResponElimina
  11. El plaer és meu Iris, si t'agrada el que has escoltat, ja que per a mi ha representat una feinada, però hi he posat molta il·lusió.
    Una abraçada amb olor de roses,
    M. Roser

    ResponElimina
  12. La música era la del teu blog, pero era una bestiesa perque no m'havia adonat que puc silenciar-la quan hi entro. Ja ho sé per a un altre dia.

    ResponElimina
  13. A mi també em passen aquestes coses i quan me n'adono em faig un tip de riure i penso que un altre dia no em passarà, però després se m'oblida.
    Petons,
    M. Roser

    ResponElimina
  14. Hola Roser. Sí que apareixen els teus comentaris en el meu blog. El que passa és que al ser un blog moderat, no es publiquen al instant. Primer els rebo jo i desprès els publico. Com no estic tot el dia a internet, per això poden tardar una mica. Bona Pasqua: Joan Josep

    ResponElimina
  15. Perdona Joan Josep, és que sóc una mica "pardilla" en això de la informàtica i em pensava que feia algun cosa malamement...
    Bona Pasqua per a tu també.
    M. Roser

    ResponElimina
  16. Bon dia i bona Pasqua per a tu també Jordi i potser sentiràs caramelles i tot..Aquí molts no saben ni que són.
    M. Roser

    ResponElimina
  17. pasaba de nou per aqui mira tu que...INCREIBLE recital
    petons

    ResponElimina
  18. Hola Steve, moltes gràcies per les teves paraules, faig el que puc...
    dius que passaves per aquí, si vols, jo et deixo un raconet a les meves Petiteses... He buscat el teu blog i m'han encantat les fotos, desprès miraré l'altre. Menorca, quina meravella( hi he estat tres vegades)jo no hi tinc gaire traça amb les fotos i les he de copiar.
    Petons per a tu també.
    M, Roser

    ResponElimina