Subscribe:

dimarts, 19 d’abril del 2011

BONA DIADA DE SANT JORDI !!!



Que regaleu i us regalin moltes roses, això voldrà dir que estimeu i que us estimen.
M. Roser Algué Vendrells

(He intentat posar el vídeo aquí al blog, però si el voleu veure només cal que cliqueu al YouTube . Aquesta setmana apareixerà com per art de màgia.)

10 comentaris:

  1. Gràcies Roser! Bona Diada per a tu!

    ResponElimina
  2. Pilar, he intentat posar el vídeo, però no m'he n'he sortit...si cliques l'icona de "You Tube" del meu blog el podràs veure, de totes maneres aquesta setmana apareixerà al blog...
    Petons,
    M. Roser

    ResponElimina
  3. Un gran regal, aquests poemes. I més encara podent-lo sentir en la teva veu.
    I que consti: continua agradant-me molt el de Martí Dot.

    ResponElimina
  4. Ja veig que has descobert el meu vídeo...Jo no en sé de recitar poemes , els llegeixo. He estat tot el vespre intentant pasar-lo al blog... però de demà no passa.
    En Martí Dot és de Sant Feliu de LLobregat molt a prop d'on visc i he llegit que durant la 2a República, el poble és va dir Roses del LLobregat i trobo que és un nom molt bonic.
    Bona nit de dimarts,
    M. Roser

    ResponElimina
  5. Igualment, tot i que serà un Sant Jordi extrsny caient com cau en Dissabte Sant... dieun que plourà, però això no és nou.
    Petons

    ResponElimina
  6. Si que serà un Sant Jordi una mica estrany, en algun lloc he sentit que els llibreters l'havien celebrat tres dies abans...però els pobles faran el seu agost. Acabo de tenir una alegria, és que no podia penjar el vídeo al blog i,finalment, ho he aconseguit.
    Una abraçada,
    M. Roser

    ResponElimina
  7. Cert Roser, regalem i estimem, sobre tot si tenim feina i ingressos, perquè si no ens haurem de quedar amb l'amor, i quan la pobresa entra per la porta....

    vagui bé

    ResponElimina
  8. Apa, Gregori, no siguis exagerat!!!
    Jo penso que amb l'amor ja n'hi hauria d'haver prou, però com que no ho diem gaire sovint, t'estimo, potser ens cal una empenteta. De roses n'hi ha de tots els preus i sempre se'n pot dibuixar una o fer-la de paper. La intenció és el que val.
    Comença a buscar paper i colors...
    M. Roser

    ResponElimina
  9. Molt bona diada per a tu també, M. Roser!!!

    ResponElimina
  10. Gràcies Iris, no sé quin temps us fa aquí , m'agradaria que tinguessiu un dia esplèndit perquè puguessis signar molts llibres...
    Petons,
    M. Roser

    ResponElimina