Subscribe:

dimecres, 21 d’octubre del 2009

ELEMENTS POÈTICS



Vora el mar, el capvespre, a l’hora baixa; Una increïble posta de sol tenyeix el paisatge de tonalitats rosades. La lluna plena treu la cara amb tonalitats de marbre. I davant, un far, sentinella marí, iniciant la seva tasca d’intermitències lluminoses. A sota, sols l’abisme, amb la creixent remor del mar batent contra les roques. Al lluny, tímids i vacil·lants, els primers fanalets de les barques dels pescadors , que brillen com lluernes dins la foscor. Al cel, vols elegants de gavines i xiscles d’orenetes que s’empaiten ran del penya-segat. Semblen tots els elements tòpics i típics per a fer el més meravellós dels poemes.
Però... jo diria que hi manca alguna cosa, segurament la més important; Uns ulls que contemplin amb cor de poeta, el mateix que tu. I aleshores sí, sense cap paraula per a no trencar l’encís de l’entorn, seria el moment i el lloc adient no pas per escriure... molt millor per viure com en un bell somni tot fet d’il·lusió, el més dolç i tendre poema d’amor.

M. Roser Algué Vendrells

4 comentaris:

  1. Amiga como me gustaria estar en un lugar asi ahora me has regalado la posibilidad de soñar y de sentirme en sintonia con el universo, gracias por tu magia.
    un abrazo con la fuerza y el misterio del mar y el amor por la vida que ambas cultivamos.

    ResponElimina
  2. Busqué el correo de contacto en el blog para ponerte un mensaje de agradecimiento por tus comentarios, siempre atinados y sensibles, pero no lo encontré. Por eso coloco aquí mi homenaje en el Día de la Biblioteca para ti, que lees el paisaje y sus mensajes, y además, sabes valorar los sentimientos allá donde los haya.Un abrazo. Rosa
    Muchas gracias de nuevo.

    ResponElimina
  3. Mónica, las noches de Menorca me inspiraron esta pequeña reflexión poética. Realmente estaba frente al mar, era al atardecer y habia un faro.
    Me siento feliz de poder compartir sensibilidades contigo a pesar de que nos separa ese mar, que ambas amamos.
    Un beso con sabor a brisa marina.
    M .Roser

    ResponElimina
  4. Hola M. Rosa, Me decis cosas tan lindas que un dia de estos me voy a derretir de emoción...
    Si, me gusta mucho leer libros i el alma de las cosas. Con mucho gusto te doy mi correo por si puede serte útil: m.rosalve@hotmail.com
    Un abrazo grande lleno de cosas bonitas para leer.
    M. Roser

    ResponElimina